DOLCE & GABBANA Pour Homme Intenso EdP 200 ml


27 990 Ft
  • Raktáron

Gyártó: DOLCE & GABBANA

Termékleírás

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP 200 ml parfüm egy igazi férfias illat, amely megtestesíti a modern férfi erőt és magabiztosságot. Egyedi illatösszetétele a citrusos bergamott, a fás ciprus és a fűszeres bors elegáns és izgalmas keverékeként mutatkozik be.

Az illat könnyedén használható, és hosszantartó frissességet és eleganciát biztosít viselőjének. Az Intenso-változatban szereplő ambroxan alapjegyek és a vetiver fás aroma felspanírozza a domináns geránium, fahéj, írisz és gomba jegyeket, amelyek egyedi illatképet alkotnak a teljes eleganciában. Minden egyes alkalomra tökéletesen és könnyen használható, feltüntetve viselője egységét.

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP 200 ml parfüm azoknak a férfiaknak ajánlott, akik modern, elegáns és egyedi illatra vágynak, amely hosszú ideig megmarad. Perfect ajándék ötlet, vagy bármely következő szeretet. Az Intenso-változat elérhető 200 ml-es kiszerelésben, így biztosan sokáig kitart és napjainkban társunk lesz.

Parfümök

A Parfümök alkatéziséhez weboldal azon kedves érdeklődőknek szól, akik szeretnék megismerni a parfümök titkait, azok összetevőit, és hogyan lehet a legjobban használni azokat. A parfümök nem csupán illatukkal varázsolnak el minket, hanem összetett szerkezetükkel, amelyben több mint száz alkatrész található. Az alkatrész tanulmányozása tehát segít abban, hogy megismerjük a különböző parfümök összetevőit, és amikor új parfümmel ismerkedünk, már tudni fogjuk, milyen alkotóelemei vannak, hogyan keverednek, és mi alkotja az összhatást. A weboldalunkon a különböző alkatrészekről található információk mellett a keverési technikákról is lehet olvasni, hogy hogyan hozzunk létre egyedi, a saját személyiségünkhöz és hangulatunkhoz illeszkedő parfümöt. A receptekkel és tanácsokkal segítünk, hogy önállóan is készíthessük el a saját parfümünket otthon. Az alkatézis fontos szerepet játszik a parfümkészítésben, de a tökéletes párosítás és használat is legalább ennyire fontos. Az oldalunkon tájékozódhatnak a különböző illattípusokról, azok jellemzőiről és alkalmazási területeiről, hogy a megfelelő illatot válasszák mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra. Az alkatrészek szakszerű ismerete nem csak arra hasznos, hogy jobban megértsük a parfümök világát, de így a vásárlásnál is tudatosabban dönthetünk, és olyan parfümöt választhatunk, amely valóban az egyéniségünkhöz és az igényeinkhez illeszkedik. Gyere és fedezd fel a Parfümök alkatéziséhez weboldalt, és ismerd meg a parfümök világát a legjobb szakértőktől!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen illata van a Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP-nek?

Az illata erős, fás és fűszeres. A bergamott és a piperinek tónusai között jön létre egy kiegyensúlyozott kompozíció.


Milyen méretben érhető el a Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP?

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP 200 ml-es kiszerelésben érhető el.


Mennyi ideig marad érezhető az illata?

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP körülbelül 6-8 órán keresztül érezhető azon a területen, ahol felvitték.


Mikor érdemes használni a Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP-t?

A Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP-t általában a hűvösebb hónapokban vagy este használják, mivel az erős fás és fűszeres illat jobban passzol az ilyen időszakokhoz és alkalomhoz.


Tartalmaz-e a Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP allergéneket?

Mint szinte minden parfüm, a Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso EdP is tartalmazhat allergéneket. Ezért fontos, hogy először kipróbáljuk a parfümöt egy kisebb területen, hogy elkerülhessük a lehetséges allergiás reakciókat.



HUGO BOSS Hugo Extreme EdP 75 ml HUGO BOSS Hugo Extreme EdP 75 ml

A boltba
TESORI d\'Oriente Thalasso Therapy EdP 100 ml TESORI d'Oriente Thalasso Therapy EdP 100 ml

A boltba
MOSCHINO TOY2 Bubble Gum EdT 30 ml MOSCHINO TOY2 Bubble Gum EdT 30 ml

A boltba
THIERRY MUGLER Alien Goddess EdP THIERRY MUGLER Alien Goddess EdP

A boltba
ADIDAS Born Original For Her EdP 30 ml ADIDAS Born Original For Her EdP 30 ml

A boltba
MONT BLANC Presence EdT 75 ml MONT BLANC Presence EdT 75 ml

A boltba
PACO RABANNE Pour Homme EdT 100 ml PACO RABANNE Pour Homme EdT 100 ml

A boltba
CUBA Black EdT 100 ml CUBA Black EdT 100 ml

A boltba
Dolce & Gabbana Light Blue - EDT 50 ml Dolce & Gabbana Light Blue - EDT 50 ml

A Light Blue egy szenzációs parfüm, lenyűgöző és ellenállhatatlan, csakúgy mint az életöröm. Varázslatos és lenyűgöző illata tele van nőies csábítással. Az első belélegzéskor a Granny Smith alma „élő illata” érződik, melyet a fiatalos és szikrázó szicíliai citrom, valamint a kék harangvirágok illata egészít ki. A bambusz tiszta illatát a szívjegyben a jázmin és a fehér rózsa egészíti ki. Ezt követi

A boltba
Clinique Happy For Men - EDC 100 ml Clinique Happy For Men - EDC 100 ml

Egyedi, hűvös, modern illat. Ez egy vegyes érzelmek, amelynek célja a mindennapi viselet. Egy nélkülözhetetlen társ a férfiak lime, mandarin, yuzu és zöld árnyalatok a fejét parfüm rózsa, frézia és a jázmin, a szív és a cédrus, a Földközi-ciprus és guajakgyantát fa tövénél, akkor nem csak egy jó kezdet, hanem üdítő és biztató. Az illat 1999-ben indult.

A boltba
Yves Saint Laurent Kouros - EDT 50 ml Yves Saint Laurent Kouros - EDT 50 ml

Férfias illat az ember, aki tudja, mi ez! A férfi, aki tárolja a memóriájában a legjobb, amit él, amit éreznek, mit kipróbálni. Fűszeres íze a zöld eukaliptusz, tömjén, a kínai cédrus, szerecsendió és kámfor fa tökéletesen felmelegszik összes érzék és a test. Az illatok, amelyeknek eredeti erőssége a művészet a csábítás és mutat egy természetes szenvedély azonnal.

A boltba
Antonio Banderas Queen of Seduction - EDT 80 ml Antonio Banderas Queen of Seduction - EDT 80 ml

Queen of Seduction Antonio Banderas egy virágos-vizes illat a nők számára. Került a piacra 2016-ban egy szép dolog szép napot. A fej a víz hangok, málna és a grapefruit. A szív vannak jázmin, bazsarózsa, rózsaszín bors, írisz. Az alapjaiban a bazsarózsa, rózsaszín bors, írisz.

A boltba
Armaf Club De Nuit Women - EDP 30 ml Armaf Club De Nuit Women - EDP 30 ml

A Club De Nuit az azonos nevű gyűjteményből származó virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A friss citrusok és az őszibarack kombinációjával nyílik meg, majd átváltozik a szívillatba, amelyben kibontakoznak a jázmin, rózsa, licsi és muskátli illatjegyei. A kompozíciót az édes vanília, pacsuli, vetiver és pézsma kombinációja zárja.

A boltba
Playboy My VIP Story - EDT 60 ml Playboy My VIP Story - EDT 60 ml

A My VIP Story az első férfi illat a Playboy márkától, amelyet akár önmagában, akár a VIP For Him illattal kombinálva használhatsz. Hozz létre egy teljesen egyedi, személyre szabott keveréket. Az illat fejét grapefruit, citrom, bergamott alkotja. A szív a jázmin szirmokhoz, a cédrusfához és a zöld almához tartozik. Az alap ötvözi a bőrt, a mohát és a limbánolt, Az illatot 2018-ban mutatták be.

A boltba
DAVIDOFF Champion EdT 50 ml DAVIDOFF Champion EdT 50 ml

A boltba
CERRUTI 1881 pour Femme EdT 30 ml CERRUTI 1881 pour Femme EdT 30 ml

A boltba
ISSEY MIYAKE L\'Eau D\'Issey Pour Homme Sport EdT 100 ml ISSEY MIYAKE L'Eau D'Issey Pour Homme Sport EdT 100 ml

A boltba
Naomi Campbell Here To Stay - EDT 30 ml Naomi Campbell Here To Stay - EDT 30 ml

A Naomi Campbell Here To Stay egy virágos-gyümölcsös parfüm nőknek. A fekete ribizli és a málna édes és savanyú nyitójegyei jázmin- és rózsaszirmokon lebegnek. A pézsma és a vanília az alapban egy csábító és hosszan tartó kombinációt képvisel, amely minden elegáns és független nőnek tetszeni fog. Légy önmagad a Here To Stay illattal. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Khadlaj Oud Pour Rouge - EDP 100 ml Khadlaj Oud Pour Rouge - EDP 100 ml

Az Oud Pour Rouge egy férfi parfüm, amely bergamott és levendula árnyalataival nyílik. A szívet a cédrus nyugtató, érzéki jegyei jellemzik, amelyek a fahéj és a kardámom fűszeres jegyeivel állnak ellentétben. Az alapban a bőr erős, férfias jegyei találhatók, amelyeket az ámbra édesen meleg illata ölel körbe. Ha egy vonzó, mindennapi viseletre alkalmas luxus férfiillatot keres, akkor az Oud Pour Rouge

A boltba
Diptyque Eau Capitale - hajpermet 30 ml Diptyque Eau Capitale - hajpermet 30 ml

Az Eau Capitale az első chipre illat a Diptyque márkától - egy titokzatos absztrakt virágos fás illat, amelyet Párizs eleganciája ihletett. Az Eau Capitale a chypre illat klasszikus építésén alapszik, amelyet Olivier Pescheux parfümös világított meg a 21. századi fénnyel. Az illat a bergamott frissességével nyílik meg, melynek szikrázó lédús jegyei rózsaborssal kihangsúlyozva tompítják az egész érzékiségét.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

BRAUN MQ7075X
51 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Thierry Mugler Alien EdP 60 ml
40 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 38%
Roxy Női baseball sapka ERJHA03677-SGRH
6 750 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
84 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Kaleidoszkóp Krasohled vakond 20 cm
1 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Sharp UA-HG40E-L
195 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
ASROCK Z790 PG Lightning / D4
80 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Szandál Nika
5 330 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
OK BABY - Fürdőkád Onda Baby kompakt white
9 380 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
B3 könyvespolc fiókokkal - fehér maci
51 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Miana női póló FULL BASIC
3 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Mérleg horoszkóp jáde ásvány karkötő
3 500 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
K-Karp Boilies Feeding Bag, táska
6 495 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben