thumb image

Givenchy Amarige - EDT 30 ml


  • Ingyenes szállítás lehetséges

Amarige nő egy nagyon keresett, aki szelíd, őszinte, kitartó, élénk, spontán és vidám. Érzelmes, ami váratlanul megnyilvánul. Ellenállhatatlan és káprázatos varázsa van. Aurája rendkívül bátorító mindenki számára, igazi szerelemvágyat kelt.

EAN: 3274878122509

Gyártó: Givenchy

Termékleírás

Amarige nő egy nagyon keresett, aki szelíd, őszinte, kitartó, élénk, spontán és vidám. Érzelmes, ami váratlanul megnyilvánul. Ellenállhatatlan és káprázatos varázsa van. Aurája rendkívül bátorító mindenki számára, igazi szerelemvágyat kelt.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez kapcsolódó weboldalunkon a legjobb minőségű és legnépszerűbb parfümök közül választhat. Az EDT-k összetételét alaposan mélyrehatóan tanulmányoztuk, hogy megérthessük azokat az összetevőket, amelyek a legjobban működnek és a szervezetünk általános egészségét is támogatják. Az EDT-k megfelelő kiválasztása annak érdekében, hogy egy adott személynek a legjobb illata legyen, nagyon fontos. Az EDT-ket a legkiválóbb kozmetikai márkák kínálják, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az általunk megvásárolt termékek kiváló minőségűek lesznek. Az EDT-k alkatézise az egyik legfontosabb dolog, amelyre figyelmet kell fordítani a választás előtt. Az EDT-k tartalmaznak különféle összetevőket, mint például alkohol, víz és illatanyagok. A pontos összetétel változhat attól függően, hogy melyik parfüm márkát választjuk. Az EDT-ket azért hozták létre, hogy csekélyebben koncentrálódjon bennük az illatanyag és hosszabb ideig maradjon az illat a bőrön. Az EDT-k használata során a parfüm kis adagjai adagolhatók, amelyek a bőrre fújás után hosszú időn át érezhetőek lesznek. Weboldalunkon megtalálhatjuk a legjobb EDT-ket, amelyek kielégítik mindenféle keresztmetszetet. Nézzük át különböző termékeinket, és válasszunk tetszőlegesen bármelyik EDT-t, amely megfelel az igényeinknek és az elvárásainknak. Válasszunk több száz különböző EDT közül, amelyeket a legfontosabb márkák kínálnak, és garantáltan megtaláljuk a tökéletes illatot, amely harmóniát teremt a minden napunkban. Válasszuk az EDT-ket, mint napi illatokat, vagy az alkalmi illatokat, amelyek egész estékre terveztek. Az EDT-knek egyéb előnyei közé tartozik, hogy könnyedén viselhetők és használhatók bármilyen évszakban és bármilyen időben. Az EDT-k kis adagjai könnyedén hordozhatók, így akár az egész napon át ízlelhetünk egy-két órás után. Weboldalunkon összefoglaljuk az EDT-k alkatézisének kulcsfontosságú elemeit, hogy a lehető legjobb minőségű terméket választhassuk és az EDT-k használata során teljes mértékben kiélvezhessük az illatukat. Nézzük át a termék különböző tulajdonságait és előnyeit, és döntsük el, melyik az a EDT, amely megfelelő az igényeinknek. közösségi média: • Instagram: @toavizek • Facebook: Toalett vizek • Twitter: @ toavizek_easy_choise .

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 30 ml
Típus Toalettvíz
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Meghatározás Nőknek
Alapillat pézsma, borostyán, vanília, fás tónusok, tonkabab
Fej ibolyalevél, rózsa, mandarin, neroli
Szív akácia, ylang-ylang, gardénia, mimosa
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
Származási hely Franciaország
Összetevő pézsma, ibolyalevél, borostyán, rózsa, vanília, akácia, fás tónusok, mandarin, tonkabab, ylang-ylang, neroli, gardénia, mimosa
0 Ft

Lanvin Oxygene Homme - EDT 100 ml Lanvin Oxygene Homme - EDT 100 ml

Az Oxygene Homme olyan férfiaknak készült, akik szeretik az erős, gazdag és érzéki frissességet. Az Oxygene Homme parfüm, amely ötvözi a friss fás és fűszeres tónusokat, intenzív frissesség érzetét kelti, éles és érzéki. Az Oxygene Homme-ban Lanvin modern, üdítő és energikus férfiassággal teli illatot hozott létre. Az illatot 2001-ben mutatták be.

A boltba
Yves Saint Laurent Paris - EDT 125 ml Yves Saint Laurent Paris - EDT 125 ml

Ezt az imádott város nevével fémjelzett illatot Yves Saint Laurent alkotta meg tisztelgésként minden párizsi előtt, akik mindig elegánsak, romantikusak, élénkek és egyben kicsit ironikusak, egyszerűen elbűvölőek! Paris a virágos jegyek ragyogó harmóniája. Az illat megalkotója Sophia Grojsman. Az illat 1983-ban került a piacra.

A boltba
Calvin Klein Euphoria Men - EDT 100 ml Calvin Klein Euphoria Men - EDT 100 ml

Egy magával ragadó, könnyed, fűszeres-fás illat valódi úriembereknek. Egy illat férfiaknak, akik új eszméket, az élet örömömeit, harmóniát keresnek, akik mindig önmagukat adják. Nemes fák telt tónusai és gondosan válogatott egzotikus fűszerek - gyömbér, bors, bazsalikom, zsálya – a férfias illatjegyeket, az érzékekre ható pacsuli és ámbra egészíti ki. Az illat 2006-ban került a piacra.

A boltba
Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 50 ml Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 50 ml

A Chance Eau Fraiche még könnyebb mint valaha! Mindenütt jelen van, de könnyű, mint a szellő; ez az illat minden pillanatban meglepetést okoz. A Chance Eau Fraiche csomagolása ismét egy fémabronccsal körbevett, kör alakú üvegcse. A korlátlan erő hangsúlyozására csillogó zöld színű. Kupakja, mintha csak be lenne fagyva, egy jégkockára emlékeztet. Minden részlet a frissesség érzetét kelti. Egy váratlan

A boltba
Antonio Banderas Diavolo Men - EDT 100 ml Antonio Banderas Diavolo Men - EDT 100 ml

Diavolo egy keleti-fűszeres férfi illat érdekes, friss moha tónusokkal. A világhírű színész, Antonio Banderas számos sikeres illatát egészíti ki. Legyen olyan szexi, mint ő!

A boltba
Dior Forever And Ever - EDT 100 ml Dior Forever And Ever - EDT 100 ml

Friss, könnyű, finom, érzéki, virágos illat. Finomra őrölt édes vanília és pézsma illata egészíti ki a kellemes earthiness. Örökkön örökké csábító illata van, mint egy virág. Az illat 2002-ben indult.

A boltba
Gres Cabotine Gold - EDT 100 ml Gres Cabotine Gold - EDT 100 ml

A Gres által készített Cabotine Gold egy exkluzív, elegáns és vonzó limitált kiadás, amely 2010-ben került a piacra. Mint az arany ékszerek, a Cabotine Gold viselőjét jellegzetessé, fényűzővé varázsolja.

A boltba
STR8 Live True - EDT 50 ml STR8 Live True - EDT 50 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

A boltba
Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml

A First Instinct egy fougere-friss férfi illat az Abercrombie & Fitch termékcsaládból. Ezt az illatot 2016-ban hozták létre, egyesíti a gyümölcsöket, a citrusokat és az egyéb tónusokat, ezért megfelelő frissitőként szolgál.

A boltba
Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDT 50 ml Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir - EDT 50 ml

Narciso Rodriguez egy férfi illat For Him Bleu Noir. Ez a fűszeres-fás illat férfiaknak hozták létre 2015-ben, amely egyesíti a szerecsendió, kardamom, pézsma, ámbra, cédrusfa, vetiver és ében. Kényeztesse magát a férfias hangok!

A boltba
Bentley Infinite Rush - EDT 100 ml Bentley Infinite Rush - EDT 100 ml

Infinite Rush új illat a modern ember. Illata megnyitó jegyzeteket rozmaring, mandarin, rózsaszín bors. Középpontjában a nyersbőr cédrus, vetiver és elemi. Alapvetően vágott fás együtt pézsma, moha és arany, borostyán.

A boltba
Calvin Klein Eternity Air For Men - EDT 30 ml Calvin Klein Eternity Air For Men - EDT 30 ml

Eternity Air For Men egy aromatikus fougere illat férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillatát a mandarin, boróka bogyók, tengeri és ózon tónusok alkotják. Az szívillatban kibontakozik a levendula, zöld alma és az ibolya levelek. Az alapillatot a szürke borostyán, tengeri hínár kivonat és a pacsuli egészíti ki.

A boltba
Cuba Brazil - EDT 100 ml Cuba Brazil - EDT 100 ml

A Cuba Brazil egy páfrányillat fás akkordokkal, elegáns férfiak számára készült. Felejthetetlen illata friss a zöld és citrusos tónusoknak köszönhetően. A középső tónusokban teljesen érezhető a levendula, a zsálya és a bazsalikom. Az alaphangok a fenséget tükrözik a tonkabab, a szantálfa és a vetiver erős aromáján keresztül.

A boltba
Issey Miyake Fusion D`Issey - EDT 100 ml Issey Miyake Fusion D`Issey - EDT 100 ml

A Fusion D`Issey egy aromás fougere illat férfiaknak. Édes, meleg, krémes, fűszeres, gyógynövényes és érdekes. Fejjegy összetevői közé tartozik a kókusztej, fügenektár és citrom. A szívillatban rejtőzik a szantálfa, rozmaring, muskátli és kardámom. Az ambroxán, a fás akkord és a pacsuli alaptónusát képezik. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Abercrombie & Fitch Away - EDT 30 ml Abercrombie & Fitch Away - EDT 30 ml

Az Away egy vízi fougere illat férfiaknak, amely az első pillanattól fogva elvarázsol. A fejjegyek hűvös, ropogós ibolyalevelek, frissítő bergamottal, grapefruittal és ananásszal vannak kombinálva. A szív a gyömbér kivonat, az egyiptomi muskátli és a fűszeres fehér bors élénkítő aromás keveréke. A borostyán és a világos fa meleg és mély kombinációja, földes haiti vetiverrel van kiegészítve az alapban.

A boltba
Nike Pink Woman - EDT 30 ml Nike Pink Woman - EDT 30 ml

Nike Woman Pink gyümölcsös - virágos illat a magabiztos nő, aki mindig rögzített célját. Csábító kombinációja felhangok keverednek finom aromájú szirmok szív és fás alap. Nike Woman Pink parfüm származik sikeres színskálát. Ez a termék 2014-ben indított.

A boltba
Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml

A Chance Eau Fraiche még könnyebb mint valaha! Mindenütt jelen van, de könnyű, mint a szellő; ez az illat minden pillanatban meglepetést okoz. A Chance Eau Fraiche csomagolása ismét egy fémabronccsal körbevett, kör alakú üvegcse. A korlátlan erő hangsúlyozására csillogó zöld színű. Kupakja, mintha csak be lenne fagyva, egy jégkockára emlékeztet. Minden részlet a frissesség érzetét kelti. Egy váratlan

A boltba
Valentino Uomo Born In Roma - EDT 150 ml Valentino Uomo Born In Roma - EDT 150 ml

Az elegáns mindennapi kompozíciót a romantikus Róma utcáinak színes hangulata ihlette - felülmúlhatatlan építészete, fiatalos energiája és nyelvkeveréke. Antoine Maisondieu és Guillaume Flavigny mesterek tehetséges kreatív duója segített a tökéletes illat létrehozásában azoknak a férfiaknak, akik próbálnak lépést tartani a jelenlegi trendekkel. Ennek az elegáns illatnak a hőse a régi jó klasszikusok

A boltba
Kenzo Flower By Kenzo - eau de toilette spray 100 ml Kenzo Flower By Kenzo - eau de toilette spray 100 ml

Mivel a pipacsnak nincs illata, így a Kenzo létrehozott neki egyet. Nagyon egyedi, erős, egyszerű és érzéki virágok. Flower By Kenzo - virág a városban. A maga egyszerűségében szép, törékeny és erős, kiszámíthatatlan. Megszületni, nőni, virágozni, ragyogni... Ez a pipacs négy életszakasza.

A boltba
Atkinsons The British Bouquet - EDT 100 ml Atkinsons The British Bouquet - EDT 100 ml

A brit Atkinsons márka British Bouquet egy citrusos, fougere illat férfiaknak és nőknek. Az illat az elegancia megtestesítője, és a luxust és a precizitást értékelő, magabiztos férfi tökéletes stílusát ünnepli. A tökéletesen kiegyensúlyozott illat keserű narancs és citrom jegyeivel nyit. A szívben a levendula és a mirtusz jegyei keverednek, a gyógynövényes jelleget pedig érzéki bőr és meleg borostyán

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

BRAUN MQ7075X
51 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Thierry Mugler Alien EdP 60 ml
40 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 38%
Roxy Női baseball sapka ERJHA03677-SGRH
6 750 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
84 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Kaleidoszkóp Krasohled vakond 20 cm
1 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Sharp UA-HG40E-L
195 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
ASROCK Z790 PG Lightning / D4
80 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Szandál Nika
5 330 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
OK BABY - Fürdőkád Onda Baby kompakt white
9 380 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
B3 könyvespolc fiókokkal - fehér maci
51 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Miana női póló FULL BASIC
3 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Mérleg horoszkóp jáde ásvány karkötő
3 500 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
K-Karp Boilies Feeding Bag, táska
6 495 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben