Kamaszkorom legszebb nyara


1 999 Ft
  • Raktáron

Kona (Emerald City) Hermie és a haverjai Nantucketban töltik a nyarat. Tizenöt évesen belobbannak a hormonjaik és minden vágyuk egy női test. De fogalmuk sincs, mit kezdjenek a lányokkal.

EAN: 9789632455228

Termékleírás

Kona (Emerald City) Hermie és a haverjai Nantucketban töltik a nyarat. Tizenöt évesen belobbannak a hormonjaik és minden vágyuk egy női test. De fogalmuk sincs, mit kezdjenek a lányokkal.

Szépirodalmi könyvek, regények

Az "Szépirodalmi könyvek, regények alkatézise" weboldal egy kiváló online forrás minden irodalomkedvelő és könyvmoly számára, akik az alaposabb megértésre és elemzésre vágynak a szépirodalmi könyvek, különösen a regények világában. A weboldal célja, hogy segítséget nyújtson az olvasóknak az irodalmi művek mélyebb megértésében, elemzésében és értékelésében. Az alkatézis az irodalmi elemzés, értelmezés és értékelés folyamata, és az oldal arra törekszik, hogy felvázolja a szükséges lépéseket és eszközöket az olvasók számára, hogy képesek legyenek kritikusan gondolkodni és értelmezni a szépirodalmi regényeket. Az oldal tartalmaz egy gazdag választékot különböző szépirodalmi könyvekről és regényekről, amelyek számos műfajban és stílusban elérhetőek. Ezek a könyvek a klasszikusoktól a kortárs regényekig terjednek, és minden regényhez részletes jellemzést, szerzőtörténetet és összefoglalót tartalmaznak, hogy segítsenek az olvasóknak megérteni az alkotásokat. Az oldal egyedülálló része a regények alkatézise, amely részletes elemzést és értelmezést nyújt a fontosabb elemekről, mint például a cselekmény, a karakterek, a narráció és a jelképek. Az alkatézis lehetővé teszi az olvasók számára, hogy mélyebben belemerüljenek a regény világába, és megfejtsék az esetlegesen rejtett utalásokat és jelentéseket. Emellett a weboldal számos tanácsot és technikát is kínál az alkatézis folyamatához. Az olvasók megtanulhatják, hogyan tudják jobban átlátni az irodalmi művek szerkezetét és stílusát, hogyan azonosítsák a különféle narratív technikákat, és hogyan értelmezzék a regény szimbólumait és motívumait. Az "Szépirodalmi könyvek, regények alkatézise" weboldal tehát egy lenyűgöző online erőforrás azzal a céllal, hogy bővítse és elmélyítse az olvasók élményét és megértését a szépirodalmi könyvek, regények világában. A weboldal rendkívül informatív és interaktív, és segít az olvasóknak abban, hogy közelebb kerüljenek a szerzők szándékaihoz és az irodalmi alkotások mögött rejlő mélységekhez.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

A zongoratanárnő A zongoratanárnő

Erika Kohut, a zongoratanárnő kettesben él anyjával, aki zongoraművésznek szánta, és rákényszerítette, hogy minden egyéb vágyát a karriernek rendelje alá....

A boltba
A lírai hang túloldalai - József Attila-olvasatok A lírai hang túloldalai - József Attila-olvasatok

Jelen tanulmánykötet József Attila életművének fontos csomópontjait elsősorban nyelvi-poétikai szempontból vizsgálja, kitérve költészettörténeti és nyelvszemléleti kérdésekre is. A tanulmányok szerzői a József Attila-szövegek mint szövegek olvasására vállalkoznak, természetesen korántsem előzmények nélkül, mindez azonban olyan tartalmi és módszertani koncentrációban jut érvényre, ami korábban aligha

A boltba
Megszállottak - A Tesla-hadművelet Megszállottak - A Tesla-hadművelet

\"Tizenötezer amper! - ordította Tesla, aki úgy szorongatta kezében a távirányítót, mint egy hazardírozó kártyás. Rettegett, hogy mi lesz, ha nem érkezik több villám, de még mindig kivárt. Egy pillanatra visszagondolt a Colorado Springs-i kísérleteire és az azt követő bemutatókra, ahol saját magán mutatta be a sok százezer voltos váltóáram ártalmatlanságát.

A boltba
Karinthy megmondja Karinthy megmondja

Karinthy Frigyes a magyar irodalom állócsillaga, fenegyereke és Charlie Chapline egyben – és nagy szerencsénkre írásai máig frissek maradtak, nem vesztette...

A boltba
Vágy Vágy

A Vágy című norvég regény Vibeke és Jon története. A fiatal egyedülálló anya és kilencéves kisfia nemrég költöztek egy kicsi és távoli északnorvég városba, ismerőseik alig vannak, magányosan élik életüket. E magány a kapcsolatukat és lelkük legmélyét is áthatja, noha mindketten görcsösen vágynának a szeretetre.

A boltba
Rólad szól - It's about you Rólad szól - It's about you

Rólad szól Darabokra hullott a világ... 16 évesen megtapasztaltam a felhőtlen boldogságot... de egy pillanat alatt a poklot is. Összetörték a szívem. Csalódtam. Tudatni akartam vele mit tett. Írni kezdtem...

A boltba
A szeretet bűnei A szeretet bűnei

\"Erős, csodaszép és kifinomult.\" - Joanna Cannon, Sunday Times bestsellerszerző \"Remekül megírt és hihetetlenül erőteljes.\" - Adam Kay, Sunday Times bestsellerszerző

A boltba
A Douglas-nővérek 2. - Az illatok édenkertje A Douglas-nővérek 2. - Az illatok édenkertje

A parfüméria 2. Családregény a Douglas parfümérialánc történetéről Spiegel-bestseller A céget mindenki ismeri, de a történetét szinte senki.

A boltba
Franciaország második legrosszabb vendéglője Franciaország második legrosszabb vendéglője

A Találkozzunk Toscanában! című regény folytatásában Paul Stuartot ezúttal egy hangulatos kis francia faluba kísérjük, ahol a helyi étteremről az a hír járja, hogy az ország második legrosszabb vendéglője. Az elismert skót gasztroszakértő Az étel filozófiája című könyvén dolgozik, amikor különc nagynénje, Chloe felajánlja neki, hogy töltse vele a nyarat a francia vidéken.

A boltba
Hóvihar Hóvihar

A Fagypont című regényből már megismert Liam Coleman: a szívdöglesztő versenyautó pilóta, immáron az IndyCar bajnoka; még mindig nagy kanállal falja az életet és a szép nőket. Kelly Bianchi maga mögött hagyva egy szörnyű házasságot, hazaköltözik Olaszországból, hogy ezentúl a Blackwell Men’s Fashionnak tervezzen ruhákat.

A boltba
Vad tulipánok Vad tulipánok

Nicholas egy vad, vörös tulipánokat ábrázoló képet néz, és utazásra indul téren és időn át, amely emlékeket idéz fel. A nagy vászon egy vadtulipán mezőben álló farmot ábrázol. A háttérben vándormadarak raja húz a nap felé.

A boltba
Végtelen napok Végtelen napok

Costa-díjas regényében az ír McNulty család történetét meséli el Sebastian Barry. Hőse, az alig tizenhét éves Thomas McNulty a nagy éhínség elől menekül Amerikába, ahol nemcsak munkát, de új családot is talál. A kontinensre érkezve hamar megismerkedik a kamasz John Cole-lal, barátságuk pedig szerelemmé fejlődik. Előbb nőnek öltözve szórakoztatják a gyengédségre vágyó bányászokat egy határmenti városkában,

A boltba
Belső erdő Belső erdő

12 ajándék dal az Adori Office zenekartól a regény mellékleteként Egyszerre megrázó és csúf, ihletett és züllött misztériumjátékon viszi végig az olvasót a Belső erdő. Egy topmodell zenész férje mágiával foglalkozó afrikai sebészorvosba botlik. Útja balett-táncosnő ágyából vezet popzenekartól a sámándobolásig, az operabáli botrányon át az előre kiszámíthatatlan, mégis sejthető hibáig.

A boltba
Az üvegerdő Az üvegerdő

1960 őszén Angie Glass idilli életet él Wisconsinban, a szülővárosában. Huszonegy éves, az elbűvölő, jóképű Paul felesége, és nemrég adott életet kisfiának. De egy telefonhívás örökre megváltoztatja az életét. Amikor Paul unokahúga, Ruby bejelenti, hogy az apja, Henry öngyilkosságot követett el, és az anyja, Silja eltűnt, Angie és Paul mindent hátrahagyva azonnal a New York állambeli kisvárosba, Stonekillbe

A boltba
Mondják meg Zsófikának Mondják meg Zsófikának

Zsófika közömbös kislány. Zsófika nem sírt Apa temetésén, Zsófika nem sajnálta otthagyni a régi lakást. Zsófikának minden mindegy. Zsófika valahogy nem stimmel...

A boltba
A vihar szárnyai - Sigurd-saga 3. A vihar szárnyai - Sigurd-saga 3.

Norvégia, 785 -- egy vad vidék, a vér, a harcos istenek és híveik hazája… Sigurd Haraldarson a Sigurd-saga harmadik kötetében beteljesíti bosszúját családjának gyilkosa, az esküszegő Gorm király felett. Addig azonban hosszú út vezet. Az ifjú Sigurd bátorságával és áldozataival megszerezte ugyan Ó?innak, Mindenek Atyjának, a harcosok, a háború és a bölcsesség istenének támogatását, de a küzdelembe Loki

A boltba
Ha megtalálsz Ha megtalálsz

Vannak dolgok, amelyeket lehetetlen magad mögött hagyni… Egy lepusztult lakókocsi egy nemzeti park végtelen erdősége mélyén. A hely, amit a tizenöt éves Carey az otthonának hisz. Csak a fák oltalmazzák őt és a húgát, Jenessát, miközben mentálisan beteg anyjuk hosszabb-rövidebb időre egyedül hagyja őket, mígnem egyszer csak végleg eltűnik az életükből.

A boltba
Pikk Bubi Pikk Bubi

Joyce Carol Oates új krimijének főszereplője több mint híres író: igazi sztár. Népszerűsége Stephen Kingével vetekszik, huszonnyolc krimije harminc országban több millió példányban kelt el. A csillogó felszín mögött azonban sötét titok lappang.  A mintapolgár, bőkezű adakozó és példás családapa Andrew J. Rush, a legjobb New York-i ügynök egyengeti a karrierjét, nem éri be saját, épülő életművével.

A boltba
A fekete kristálygömb A fekete kristálygömb

Négy elbeszélés, tizenkét példázat és harminchat miniatúra. Tartalmában és stílusában a klasszikus irodalmi hagyományokat követő, fordulatos cselekmények keretébe foglalt intellektuális, misztikus, lélektani próza.

A boltba
Mennyei riport - Karinthy frigyes összegyűjtött művei 30. Mennyei riport - Karinthy frigyes összegyűjtött művei 30.

A Mennyei riport című regény az Utazás a koponyám körüllel egy esztendőben születik és jelenik meg. Talán ez lehet az oka annak, hogy sem a kritika, sem a közvélemény nem figyelt rá érdemeinek és értékeinek megfelelően. Holott a Mennyei riport Karinthynak talán a legizgalmasabb műve.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

BRAUN MQ7075X
51 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Thierry Mugler Alien EdP 60 ml
40 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 38%
Roxy Női baseball sapka ERJHA03677-SGRH
6 750 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
84 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Kaleidoszkóp Krasohled vakond 20 cm
1 390 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Sharp UA-HG40E-L
195 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
ASROCK Z790 PG Lightning / D4
80 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Szandál Nika
5 330 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
OK BABY - Fürdőkád Onda Baby kompakt white
9 380 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
B3 könyvespolc fiókokkal - fehér maci
51 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Miana női póló FULL BASIC
3 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Mérleg horoszkóp jáde ásvány karkötő
3 500 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
K-Karp Boilies Feeding Bag, táska
6 495 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben