Pikeur Carlotta lovas kabát


69 422 Ft
  • Raktáron

A Pikeur Carlotta női kabát a 2013-as új tavaszi/nyári kollekcióból praktikus és elegáns.Jellemzők: Divatos, színes, vegyes színű kabát, felcsatolt kapucnival. Testrészen bi-elasztikus anyaggal, az ujjakon kontrasztos színű izzasztóanyaggal. Kötött mandzsettával és kontrasztos csíkozású varrással. A kapucni jerseyvel bélelt. Ráillesztett, kis kötött szegéllyel ellátott bordazsebekkel. Új Next Generation

EAN: 2088386934162

Termékleírás

A Pikeur Carlotta női kabát a 2013-as új tavaszi/nyári kollekcióból praktikus és elegáns.Jellemzők: Divatos, színes, vegyes színű kabát, felcsatolt kapucnival. Testrészen bi-elasztikus anyaggal, az ujjakon kontrasztos színű izzasztóanyaggal. Kötött mandzsettával és kontrasztos csíkozású varrással. A kapucni jerseyvel bélelt. Ráillesztett, kis kötött szegéllyel ellátott bordazsebekkel. Új Next Generation felirattal a bal mellkason és a bal ujjon. Pikeur-hímzéssel a kapucni hátsó részén. Két kétféle színárnyalatban kapható.

Lovas kabátok & dzsekik

Az Lovas kabátok & dzsekik weboldal egy a lovaglás szerelmeseinek szánt online áruház, amely széles kínálatot kínál mindenféle lovas kabátokról és dzsekikről. Célunk, hogy kiváló minőségű és stílusos ruházatot biztosítsunk minden lovagló számára, akik szeretnék megvédeni magukat az időjárási viszontagságoktól, miközben elegánsan és kényelmesen hódolnak szenvedélyüknek. Weboldalunkon megtalálható egy széles választék a legkülönfélébb lovagló kabátokról és dzsekikről, amelyek megfelelnek minden stílushoz és igényhez. Legyen szó akár hosszított vastag téli kabátról vagy könnyű, légáteresztő dzsekiről, nálunk mindent megtalál. Termékeink a legtartósabb anyagokból készülnek, hogy garantálják a hosszú élettartamot és az optimális komfortot a lovaglás során. Az általunk kínált lovagló kabátok és dzsekik funkcionális tervezéssel rendelkeznek, amelyek maximális védelmet nyújtanak a lovaglóknak mindenféle időjárási körülmények között. Vízálló és szélálló anyagokból készültek, ezek a ruházati cikkek megakadályozzák a víz bejutását és védik a viselőt a hideg szelek ellen. Emellett néhány modellünk párnázott karokkal és vállakkal rendelkezik, hogy extra védelmet nyújtsanak a balesetek és esetleges ütések ellen. Nem csak a funkcionalitást, hanem az esztétikát is szem előtt tartjuk, ezért weboldalunkon széles választékban találhatóak a legdivatosabb stílusok és színek. Az elegáns és modern dizájnok mellett klasszikusabb és tradicionálisabb darabokat is talál nálunk, hogy minden lovagló megtalálhassa a számára leginkább megfelelő stílust. Weboldalunkat könnyen navigálható felület és felhasználóbarát keresési funkció jellemzi, amelyek lehetővé teszik a látogatóknak, hogy könnyen megtalálják a kívánt kabátokat és dzsekiket. Részletes termék leírásokkal, mérettáblázatokkal és képekkel segítünk a vásárlóknak a legjobb döntés meghozatalában. Az Lovas kabátok & dzsekik weboldal a lovaglás kategóriába tartozik, és egész Európában elérhető. Vásárlóink magas minőséget, lenyűgöző stílust és kiváló szolgáltatást kapnak minden alkalommal, amikor weboldalunkon vásárolnak. Ragaszkodunk a lovas világ iránti szenvedélyünkhöz, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsük a lovaglókat abban, hogy stílusosan és komfortosan élvezzék szenvedélyüket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Kingsland Dante férfi lovas mellény Kingsland Dante férfi lovas mellény

A Kingsland Dante férfimellény meleg és kiváló minőségű. Nylonból készült, párnázott, melegséget és kényelmet biztosít. Bőrből készült részletekkel, cipzáras elülső zsebekkel és elülső cipzárral rendelkezik. Kingsland logó hímezve a mellkason és a galléron, valamint egy a háton applikált. Két színben kapható.

A boltba
Kingsland Quincy Shepard fleece lovas dzseki unisex Kingsland Quincy Shepard fleece lovas dzseki unisex

A Kingsland Quincy Shepard fleece lovas dzseki unisex egy stílusos és kényelmes választás a lovasok számára. Kiváló minőségű, puha anyagból készült, amely melegen tart még a hideg időben is. Az dzseki univerzális, férfiak és nők számára egyaránt ideális. A Kingsland Quincy Shepard fleece lovas dzseki praktikus zsebekkel rendelkezik, amelyekben könnyedén tárolhatod a fontos dolgaidat. A széles kivágású

A boltba
Kingsland Wildspitze Unisex lovas dzseki Kingsland Wildspitze Unisex lovas dzseki

Kingsland Wildspitze uniszex dzseki, amely trikóból készült és kényelmes minden alkalomra.Két fehér és piros színű szalaggal rendelkezik a záró cipzár közelében. Cipzáras zsebekkel van felszerelve.a mellkason és a háton dombornyomott Kingsland logó található.kék színben kapható szürke szövetrészekkel.

A boltba
Kingsland Quincy Shepard fleece lovas dzseki unisex Kingsland Quincy Shepard fleece lovas dzseki unisex

Kingsland \"Quincy\" uniszex kabát lovagláshoz és szabadidőhöz, tökéletes télre. Meleg Shepard gyapjú, mikrogyapjúval ragasztott hátsó részen, egyenes szabásban. Cipzáras kézzsebekkel. Kontrasztos kötött fleecepanelek a vállakon, a könyökön, az oldalakon és az elülső cipzár mentén lévő pánton.

A boltba
Boerenwinkel Jack Farm Shop lovas kabát "M", Boerenwinkel Jack Farm Shop lovas kabát "M",

A Boerenwinkel Jack Farm Shop lovas kabátja egy igazi stílusos és praktikus ruhadarab minden lovas számára. Az M méretű kabát kényelmes és bolyhos, így tökéletes választás a hideg időjárás ellen. A kabát strapabíró anyagból készült, így hosszú időn keresztül garantáltan megbízható viselet lesz minden lovagló kaland során. A kabát elegáns fekete színben pompázik, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen

A boltba
Cavalleria Toscana Férfi bomber dzseki Cavalleria Toscana Férfi bomber dzseki

Ez a sportos stílusú férfi dzseki , ideális lovagláshoz és kötetlen használatra egyaránt. Melegen tartja a testet edzés közben és véd a széltől, anélkül, hogy akadályozná a mozgást. A kabát elöl cipzárral záródik, két elülső zsebbel és finom hímzett logóval rendelkezik. A kabátot a mellkason FISE logókkal látták el.- Szélálló- Vízlepergető- Könnyű karbantartás- UV-védelem.

A boltba
Cavalleria Toscana R-Evo +Tech Knit férfi lovas softshell dzseki Cavalleria Toscana R-Evo +Tech Knit férfi lovas softshell dzseki

A Cavalleria Toscana \"R-Evo Jersey Tech Knit\" férfi sportos stílusú, technikai anyagból készült lovas softshell dzseki melegen tartja a testet a párnázottságának köszönhetően, miközben könnyű, és maximális mozgásszabadságot biztosít. Véd a széltől, anélkül, hogy akadályozná a mozgást. Praktikus elülső cipzárral rendelkezik, és az R-Evo logó díszíti.

A boltba
Cavalleria Toscana Sherpa női lovas kabát Cavalleria Toscana Sherpa női lovas kabát

Cavalleria Toscana Sherpa női kabát, puha és meleg gyapjúból készült, elöl és a kapucninál nejlonbetétekkel. A kiváló minőségű anyag ideális a mindennapi használathoz és az edzéshez egyaránt, mivel mindig fenntartja a megfelelő testhőmérsékletet. A kabátot a vállán hímzett logó díszíti, motorozáskor rögzíthető a kapucni gombbal rögzíthető - Légáteresztő, - Könnyű karbantartás, - UV-védelem.

A boltba
Kingsland Classic bomber gyerek lovas dzseki Kingsland Classic bomber gyerek lovas dzseki

Kingsland Kids Classic Bomber dzseki..Jellemzők: Bélelt bomber, vízálló és tökéletes lovagláshoz. Kötött derékpánt és mandzsetta. Szellőző cipzárral ellátva a hónalj alatt a maximális kényelem és a hőmérséklet szabályozása érdekében.

A boltba
Equestro Vízálló kabát Equestro Vízálló kabát

Equestro szélálló és vízlepergető felsőkabát.A különleges anyag, amelyből készült, teljes mozgásszabadságot biztosít. A cipzár biztosítja a kabát szélálló funkcióját.A nyomtatott Equestro logó a bal, szív oldalon található.Unisex

A boltba
Kingsland Rochelle lovas női esőkabát Kingsland Rochelle lovas női esőkabát

A Kingsland Rochelle lovas női esőkabát ideális választás a nedves időjárás ellen, legyen szó akár lovasversenyről, akár lovaglásról. A kabát vízálló külsővel rendelkezik, így véd a nedves időjárástól és a szélzuhanyoktól is. Kényelmes és könnyű anyagának köszönhetően nem korlátozza a mozgásszabadságot lovaglás közben sem. A kabát modern és elegáns megjelenése révén nemcsak praktikus, de divatos kiegészítője

A boltba
Equiline Audrey női lovas pehelykabát Equiline Audrey női lovas pehelykabát

Az Equiline Audrey női pehelykabát divatos és tökéletes edzéshez vagy szabadidőhöz.

A boltba
Kingsland KLida Korall női fleece lovas dzseki Kingsland KLida Korall női fleece lovas dzseki

Puha, korall, női szabású, kapucnis fleece kabát. A kabát légáteresztő, és cipzáras kézzsebekkel rendelkezik. Az elülső cipzár és a kapucni szegélye mentén ton in ton csillogó csíkozás található. A kabáton logószemek és a szatén húzózsinórvégeken is találhatóak. A mellkason egy bársonyfolt található fém logóval és kristályokkal.100% POLYESTER

A boltba
Kingsland KLsipa Női Fleece lovas kabát Kingsland KLsipa Női Fleece lovas kabát

Női szabású fleece, csúszós felülettel és szálcsiszolt fleece a belsejében. Kontrasztos melange panel az ujjak alatt, az alsó szegélyen és a kapucnin. Cipzáras kézzsebek. Fényvisszaverő szalagos részletek a hát alsó részén. Fémfolt a mellkason. Hímzés a bal ujjon.

A boltba
Kingsland Női lovas kabát Kingsland Női lovas kabát

A Kingsland női kabát nagyon praktikus és párnázott.Jellemzők: Vízálló külső anyagból és meleg mikrofleece belső béléssel készült. Két cipzáras oldalzseb, valamint cipzárak a hónalj alatt, amelyek biztosítják a kényelmet és a hőmérséklet szabályozását. Kingsland logó hímezve a bal karon.

A boltba
Cavalleria Toscana Lovas soft-shell dzseki Cavalleria Toscana Lovas soft-shell dzseki

Cavalleria Toscana Team női softshell dzseki lovagláshoz. Könnyű és légáteresztő anyagból készült, elöl cipzárral és állítható kapucnival rendelkezik, tökéletes a mindennapi viselethez az istállóban. Jellemzők: könnyű és légáteresztő, cipzár, állítható kapucni, Cavalleria Toscana Team logó, cipzáras oldalzsebek.

A boltba
Equestro Junior Softshell lovas dzseki Dalai Equestro Junior Softshell lovas dzseki Dalai

Az Equestro Junior Softshell lovas dzseki Dalai tökéletes választás minden fiatal lovas számára, aki kényelmes és stílusos ruhadarabot keres az edzésekhez és versenyekhez. A dzseki kiváló minőségű softshell anyagból készült, mely könnyű és rugalmas, így maximális mozgásszabadságot biztosít lovaglás közben. A dzseki szélálló és vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, így akár esős időjárási körülmények

A boltba
Premier Equine Női Pro Ultra kapucnis edző/lovas kabát Premier Equine Női Pro Ultra kapucnis edző/lovas kabát

Egy dzseki, amely intelligens, sportos esztétikát biztosít, egy hihetetlenül könnyű lovagló dzseki, amely a hűvösebb téli hónapokban dzsekiként / kabátbélésként is használható.Fő jellemzők: - Záporálló - Teflon bevonat - Záporálló membrán - Könnyű 50 g töltet - Beépített kapucni - Lélegző - Optimális kényelemre tervezve - Gumírozott derékrész - Teljes elülső YKK cipzár - 1 x belső cipzáras zseb

A boltba
Kingsland Női lovas kabát Kingsland Női lovas kabát

A Kingsland női kabát nagyon praktikus és párnázott.Jellemzők: Vízálló külső anyagból és meleg mikrofleece belső béléssel készült. Két cipzáras oldalzseb, valamint cipzárak a hónalj alatt, amelyek biztosítják a kényelmet és a hőmérséklet szabályozását. Kingsland logó hímezve a bal karon.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Kreator fémfúrószár HEX 2,0 mm HSS
390 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
ESSELTE No. 1 Power A4 75 mm narancs
1 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
AUDIX f9
57 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
NEW BABY - Szoptató párna Veréb
8 267 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Volkswagen Parking Only Fémtábla
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
zeller maxim
280 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nyomott leggings rugalmas derékszíjjal
4 630 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben