Ralph Lauren Polo Blue - EDT 75 ml


17 840 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Üdítő keveréke dinnye, bazsalikom és velúr. Fougrová friss férfias illat Ralph Lauren márka. Úgy indult 2003-ban.

EAN: 3360377022911

Gyártó: Ralph Lauren

Termékleírás

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Üdítő keveréke dinnye, bazsalikom és velúr. Fougrová friss férfias illat Ralph Lauren márka. Úgy indult 2003-ban.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez kapcsolódó weboldalunkon a legjobb minőségű és legnépszerűbb parfümök közül választhat. Az EDT-k összetételét alaposan mélyrehatóan tanulmányoztuk, hogy megérthessük azokat az összetevőket, amelyek a legjobban működnek és a szervezetünk általános egészségét is támogatják. Az EDT-k megfelelő kiválasztása annak érdekében, hogy egy adott személynek a legjobb illata legyen, nagyon fontos. Az EDT-ket a legkiválóbb kozmetikai márkák kínálják, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az általunk megvásárolt termékek kiváló minőségűek lesznek. Az EDT-k alkatézise az egyik legfontosabb dolog, amelyre figyelmet kell fordítani a választás előtt. Az EDT-k tartalmaznak különféle összetevőket, mint például alkohol, víz és illatanyagok. A pontos összetétel változhat attól függően, hogy melyik parfüm márkát választjuk. Az EDT-ket azért hozták létre, hogy csekélyebben koncentrálódjon bennük az illatanyag és hosszabb ideig maradjon az illat a bőrön. Az EDT-k használata során a parfüm kis adagjai adagolhatók, amelyek a bőrre fújás után hosszú időn át érezhetőek lesznek. Weboldalunkon megtalálhatjuk a legjobb EDT-ket, amelyek kielégítik mindenféle keresztmetszetet. Nézzük át különböző termékeinket, és válasszunk tetszőlegesen bármelyik EDT-t, amely megfelel az igényeinknek és az elvárásainknak. Válasszunk több száz különböző EDT közül, amelyeket a legfontosabb márkák kínálnak, és garantáltan megtaláljuk a tökéletes illatot, amely harmóniát teremt a minden napunkban. Válasszuk az EDT-ket, mint napi illatokat, vagy az alkalmi illatokat, amelyek egész estékre terveztek. Az EDT-knek egyéb előnyei közé tartozik, hogy könnyedén viselhetők és használhatók bármilyen évszakban és bármilyen időben. Az EDT-k kis adagjai könnyedén hordozhatók, így akár az egész napon át ízlelhetünk egy-két órás után. Weboldalunkon összefoglaljuk az EDT-k alkatézisének kulcsfontosságú elemeit, hogy a lehető legjobb minőségű terméket választhassuk és az EDT-k használata során teljes mértékben kiélvezhessük az illatukat. Nézzük át a termék különböző tulajdonságait és előnyeit, és döntsük el, melyik az a EDT, amely megfelelő az igényeinknek. közösségi média: • Instagram: @toavizek • Facebook: Toalett vizek • Twitter: @ toavizek_easy_choise .

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 75 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Fő illat Fouger-páfrány
Mellék illat Frissítő
Alapillat pézsma, fás tónusok, velúr
Szív tárkony, bazsalikom, szegfű
Fej mandarin, dinnye, uborka
Az illat jellemzői aromás, friss, fougere
Összetevő pézsma, tárkony, bazsalikom, fás tónusok, velúr, mandarin, dinnye, szegfű, uborka
0 Ft

Dior Dolce Vita - EDT 100 ml Dior Dolce Vita - EDT 100 ml

A friss virágok tiszta illata, a gyümölcsök és a fűszerek érzékisége - ez a Dolce Vita a Dior márkától. Az illat megalkotói Pierre Bourdan és Maurice Roger. A Dolce Vita édes életet jelent, a név állítólag nyugodt életet vált ki a Földközi-tengeren. Hagyja magát elvarázsolni ezzel a keleti-fás illattal. Az illat 1994-ben került a piacra.

A boltba
Calvin Klein Obsession For Men - EDT 30 ml Calvin Klein Obsession For Men - EDT 30 ml

Erős illat, kivételesen stimuláló növényi kivonatok, összetevők és ritka fa ízek keveréke. Összetételének köszönhetően, az illat átalakul egy egyedi férfi típusra. Calvin Klein az eredeti illat szenvedélyes műfaját gazdagította provokatív tüzes férfi elemekkel. \"A férfiak mindig szenvedélyesek voltak - mind a munka, mind a szerelem terén, és az volt a vágyam, hogy olyan illatot hozzunk létre, amely

A boltba
Dior Hypnotic Poison - EDT 150 ml Dior Hypnotic Poison - EDT 150 ml

A Dior Hypnotic Poison egy meleg, érzéki és kifinomult illat. Az illat a szilva, a sárgabarack, a kókusz és a szegfűbors tónusaival indul, szívjegyében virágok rejlenek. Alapjegye vaníliát, mandulát és szantálfát tartalmaz. A flakon „tiltott gyümölcs” alakú. 1998-ban mutatták be.

A boltba
Dior Miss Dior Originale - EDT 100 ml Dior Miss Dior Originale - EDT 100 ml

1947-ben a Dior márka piacra dobta a Miss Dior illatot, amelyet a fouger illatok minden kedvelőjének szánnak. Az illat kezdetén a virágok, a galbanum és az aldehidek érdekes kombinációjával ismerkedhetünk meg, a szívben csak olyan virágok rejtőznek, amelyek édes illatokat adnak az illatnak. Az alapillatot a vetiver, zuzmó, pacsuli, borostyán, szantálfa, bőr és labdána kombinációja zárja.

A boltba
Trussardi Uomo 2011 - EDT 30 ml Trussardi Uomo 2011 - EDT 30 ml

Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban kemény és becsületes munkával. Mindkét új vonalak általuk a memória az első illatát Trussardi, amely kerültek a nyolcvanas években a múlt században, és amely ma is egy felejthetetlen készítmények. Trussardi

A boltba
Tous Tous - EDT 90 ml Tous Tous - EDT 90 ml

2002-ben Tous bemutatta a nők Tous illatát. Ez a virágos illat bergamottal, casiával (feketeribizli levelek), korianderrel és lila levelekkel nyílik meg. Rose, gardenia, jázmin és bazsarózsa keveréke a szívben, és végül az illat a muskuszt cédrusfa és írisz kombinációjával együtt javítja.

A boltba
Guess Night - EDT 100 ml Guess Night - EDT 100 ml

Éjszaka a márka Találd illat a fiatal emberek, akik szeretik az elektronikus és dance zene, pártok és minden velük kapcsolatos. Ez egy keleti, fás illat, amely a párt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Úgy indult 2013-ban.

A boltba
Salvatore Ferragamo Signorina - EDT 1 ml - illatminta Salvatore Ferragamo Signorina - EDT 1 ml - illatminta

A Signorina EDT-t a rizspára árnyalatai ihlették, amelyeket a rózsák és gyümölcsök nőiessége színezett tejes-fás alapon. A lédús licsi és az ízletes grapefruitpép természetesen gyümölcsös bevezetést jelent az aromában. A szívet egy finom fátyol képezi, amely a rizspára és a selymes szerkezetű friss rózsák tónusaival vannak kiegészítve. A sima és addiktív tejhabot a kasmír borostyán-fás jellege fejlesztette

A boltba
Calvin Klein CK All - EDT 100 ml Calvin Klein CK All - EDT 100 ml

A CK All egy frissítő keverék a Calvin Kleintől. Férfiak és nők számára készült. Fújja be magát a Calvin Klein hagyományos illatával, amely kellemes lesz az orrának. Először a mandarin, a bergamott és a grapefruit levelek illatát fogja érezni. A jázmin, a liliom, a rebarbara és a frézia áll a szívillatban. Alapját borostyán, pézsma és vetiver képezi. Ezt az illatot Alberto Morillas és Harry Fremont

A boltba
Diesel Only The Brave Street - EDT 50 ml Diesel Only The Brave Street - EDT 50 ml

Az Only The Brave Street egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bazsalikom, alma, bergamott és kakukkfű. A likőr, a kardamom és a hedon illatjegyei rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót a cédrus, vetiver, édes vanília, borostyánfa és pacsuli kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Jimmy Choo Illicit Flower - EDT 40 ml Jimmy Choo Illicit Flower - EDT 40 ml

A Jimmy Choo Illicit Flower egy virágos-fás illat nőknek, amely a narancs és a sárgabarack friss jegyeivel nyit. Ezután következik a parfüm szíve, amelyet rózsa, jázmin és grapefruitvirág alkot, végül pedig a fák és a pézsma keveréke. Ez az illat egyszerűen magával ragad!

A boltba
Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Him - EDT - TESZTER 100 ml Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Him - EDT - TESZTER 100 ml

A Karl Lagerfeld For Him egy friss, finom illat minden olyan férfinak, aki szereti a kalandot és a szabadságot. A fejillatban levendulát és mandarint érez, a szívében az ibolya és a zöld alma büszkélkedik, a kompozíciót pedig a szantálfa és az ámbra kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca EDT 75 ml Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca EDT 75 ml

Az Aqua Allegoria Herba Fresca egy virágos gyümölcsös illat a Guerlain márkától a nők számára. A fejillatban friss ribizli, citrom, menta illatjegyei bontakoznak ki, a kompozíciót virágos tónusok, gyöngyvirág, ciklámen kombinációja zárja.

A boltba
Women´Secret Eau My Delice - EDT 100 ml Women´Secret Eau My Delice - EDT 100 ml

Tapasztalja meg az Eau My Delice virágos-fás eau de toilette élvezetét a spanyol Women´Secret márkától. A testes élvezetek keveréke nyitja az illatot: rubinvörös gránátalma keveredik grapefruittal, fűszeres fekete borssal és finom zöld jegyekkel. A szívet csillogó virágillat tölti meg, amit a körte és a gyömbér meleg kombinációja egészít ki. Az illat alapja a pézsma, a tonkabab és a fás akkordok lágy

A boltba
Lanvin Water Lily - EDT 90 ml Lanvin Water Lily - EDT 90 ml

A Water Lily egy női citrusos virágos eau de toilette a Lanvin márkától. Ez a finom illat grapefruit és gránátalma akkordjaival nyílik meg. A szív a tavirózsából és a vízi jázminból sugárzó szépséget, harmóniát és gyengédséget ünnepli. A könnyed vízi jegyek fokozatosan átkerülnek az alapillatba, ahol a szantálfa és a vonzó pézsma fényűző fás jegyei kápráztatják el Önt. Finom és felejthetetlen illat

A boltba
Guess Seductive Homme Blue - EDT 50 ml Guess Seductive Homme Blue - EDT 50 ml

A Guess Seductive Homme Blue EDT egy friss, keleti-fás illat olyan férfiaknak, akik szeretik a luxust. Engedje magát elvarázsolni a kaviár, bors, kardamon és a citrus friss illatával. A szívillatban rejtőznek a vízi tónusok és a szerecsendió és nem kevésbé érdekes tónusok a végén!

A boltba
Guerlain Habit Rouge - EDT 50 ml Guerlain Habit Rouge - EDT 50 ml

A Guerlain Habit Rouge Eau De Toilette egy keleti-fás illata gazdag összetételű férfiak számára. A narancs, bazsalikom, bergamott, brazil rózsafa, citrom, lime és mandarin tökéletes keveréke, majd szegfű, szantálfa, pacsuli, fahéj, jázmin, cédrus és rózsa keveréke. Bőrrel, borostyánnal, tölgyfa mohaval, vanília, benzoingyanta és labdanummal lezárva.

A boltba
Versace Pour Homme - EDT 1,0 ml - illatminta spray-vel Versace Pour Homme - EDT 1,0 ml - illatminta spray-vel

A Versace Pour Homme férfi illat a Földközi-tenger körüli föld lényegét rejti magába, amely megfelel a felhasznált összetevőknek. A lüktető fouger keveréket a bergamott és a muskátli jelenléte könnyíti meg. A calabriai Diamante régióból származó citrusfélék nyitják meg az illatot, valamint a keserű narancsfák levelei és virágai. Az illat szívét egy virág-ásványi aroma határozza meg, amely a zsálya

A boltba
Kenzo Flower By Kenzo - eau de toilette spray 50 ml Kenzo Flower By Kenzo - eau de toilette spray 50 ml

Mivel a pipacsnak nincs illata, így a Kenzo létrehozott neki egyet. Nagyon egyedi, erős, egyszerű és érzéki virágok. Flower By Kenzo - virág a városban. A maga egyszerűségében szép, törékeny és erős, kiszámíthatatlan. Megszületni, nőni, virágozni, ragyogni... Ez a pipacs négy életszakasza.

A boltba
Kenzo Le Monde Est Beau - eau de toilette szórófejjel 50 ml Kenzo Le Monde Est Beau - eau de toilette szórófejjel 50 ml

A természet, amelyből élet fakad, tavaszi virágcsomóban találta visszhangját. Az aranysárga bimbó átlátszó, ragyogó, élő kavics formájú flakont szimbolizál, amelyből folyamatosan friss virág születik. Az illat 1997-ben debütált.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Kreator fémfúrószár HEX 2,0 mm HSS
390 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
ESSELTE No. 1 Power A4 75 mm narancs
1 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
AUDIX f9
57 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
NEW BABY - Szoptató párna Veréb
8 267 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Volkswagen Parking Only Fémtábla
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
zeller maxim
280 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nyomott leggings rugalmas derékszíjjal
4 630 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben