thumb image

Salvatore Ferragamo Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel - EDT 50 ml


10 310 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges
  • Kedvezmény 10%

Az Salvatore Ferragamo Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel egy fás illat férfiaknak. A parfümöt Marie Salamagne és Alberto Morillas alkották meg. 2019-ben mutatták be.

EAN: 8052086377462

Gyártó: Salvatore Ferragamo

Termékleírás

Az Salvatore Ferragamo Uomo Salvatore Ferragamo Urban Feel egy fás illat férfiaknak. A parfümöt Marie Salamagne és Alberto Morillas alkották meg. 2019-ben mutatták be.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez kapcsolódó weboldalunkon a legjobb minőségű és legnépszerűbb parfümök közül választhat. Az EDT-k összetételét alaposan mélyrehatóan tanulmányoztuk, hogy megérthessük azokat az összetevőket, amelyek a legjobban működnek és a szervezetünk általános egészségét is támogatják. Az EDT-k megfelelő kiválasztása annak érdekében, hogy egy adott személynek a legjobb illata legyen, nagyon fontos. Az EDT-ket a legkiválóbb kozmetikai márkák kínálják, ezért biztosak lehetünk abban, hogy az általunk megvásárolt termékek kiváló minőségűek lesznek. Az EDT-k alkatézise az egyik legfontosabb dolog, amelyre figyelmet kell fordítani a választás előtt. Az EDT-k tartalmaznak különféle összetevőket, mint például alkohol, víz és illatanyagok. A pontos összetétel változhat attól függően, hogy melyik parfüm márkát választjuk. Az EDT-ket azért hozták létre, hogy csekélyebben koncentrálódjon bennük az illatanyag és hosszabb ideig maradjon az illat a bőrön. Az EDT-k használata során a parfüm kis adagjai adagolhatók, amelyek a bőrre fújás után hosszú időn át érezhetőek lesznek. Weboldalunkon megtalálhatjuk a legjobb EDT-ket, amelyek kielégítik mindenféle keresztmetszetet. Nézzük át különböző termékeinket, és válasszunk tetszőlegesen bármelyik EDT-t, amely megfelel az igényeinknek és az elvárásainknak. Válasszunk több száz különböző EDT közül, amelyeket a legfontosabb márkák kínálnak, és garantáltan megtaláljuk a tökéletes illatot, amely harmóniát teremt a minden napunkban. Válasszuk az EDT-ket, mint napi illatokat, vagy az alkalmi illatokat, amelyek egész estékre terveztek. Az EDT-knek egyéb előnyei közé tartozik, hogy könnyedén viselhetők és használhatók bármilyen évszakban és bármilyen időben. Az EDT-k kis adagjai könnyedén hordozhatók, így akár az egész napon át ízlelhetünk egy-két órás után. Weboldalunkon összefoglaljuk az EDT-k alkatézisének kulcsfontosságú elemeit, hogy a lehető legjobb minőségű terméket választhassuk és az EDT-k használata során teljes mértékben kiélvezhessük az illatukat. Nézzük át a termék különböző tulajdonságait és előnyeit, és döntsük el, melyik az a EDT, amely megfelelő az igényeinknek. közösségi média: • Instagram: @toavizek • Facebook: Toalett vizek • Twitter: @ toavizek_easy_choise .

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 50 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Származási hely Olaszország
Fő illat Orientális
Mellék illat Fás
Fej bergamott, muskotályzsálya, kávé, ózonos tónusok
Szív cédrusfa, kömény, uszadékfa
Alapillat labdánum, pacsuli, ambroxán, tömjén
Az illat jellemzői fás, orientális
0 Ft

Jean P. Gaultier Classique - EDT 50 ml Jean P. Gaultier Classique - EDT 50 ml

Élénk és merész, szikrázó és imádnivaló - ez a Classique női illat J.P.Gaultiera-tól. A keleti-édes illat alkalmas a mindennapokra, amelyet teljes mértékben szeretne megélni. Valósítsa meg álmait a Classique bájos illatával. Az illat 1993-ban került a piacra.

A boltba
Joop! Femme - EDT 100 ml Joop! Femme - EDT 100 ml

JOOP! Femme egy fás orientális nőies illat, amely kiemeli a természetes szexepil. Ez a modern fogalma női parfüm kombinációja rózsa és a jázmin, a szantálfa illata emelni és cédrusfa. Pacsuli és a vanília hozza elemei rejtély és csemege. Az illat 1998-ban indult.

A boltba
Police Original - EDT 100 ml Police Original - EDT 100 ml

A Police Original egy olyan illat, amely kiegészíti a mindennapi elegáns megjelenést a professzionális ambíciók teljesítésével. Ez egy férfi, citrusos-fás illat.

A boltba
Antonio Banderas Blue Seduction For Women - EDT 50 ml Antonio Banderas Blue Seduction For Women - EDT 50 ml

Női illat Blue Seduction For Women alkotnak egy tökéletes pár átlátszó ragadó illat férfiaknak Blue Seduction For Men. Mint a férfi illat üveget, és a palack ihlette női tükröződés a vízben. Ez megtestesíti a frissesség és a csábítás. A palack tiszta vonalak, így egyértelmű. Formatervezett mozaik alján az üveg emlékeztető medence. Világos türkiz illat azonnal érzését kelti érzéki frissességet. Fragrance

A boltba
Versace Versense - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Versace Versense - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Frissesség és érzékiség. A Versense a frissesség és az érzékiség tökéletes kombinációja. Maga az illat a frissesség mámoros ünnepe, amelyet a természetes elemek ereje ihletett. Csábító nőnek készült, aki készen áll arra, hogy megkóstoljon és kipróbáljon szinte mindent az életben. Az illatot 2009-ben mutatták be.

A boltba
Trussardi Delicate Rose - EDT 50 ml Trussardi Delicate Rose - EDT 50 ml

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét. Vitality kumquat és pezsgő hangok yuzuval megfelel tisztaság bambusz. Nőiesség és csemege a csillagok ezt az illatot. Együtt olyan átlátható lótuszvirág ritka jegyzetek

A boltba
Trussardi Black Extreme - EDT 50 ml Trussardi Black Extreme - EDT 50 ml

Kölnivíz a fekete Extreme márka Trussardi ll tartalmazza az alapvető értékek a márka Trussardi. Erős és változatos illata vonzza, és úgy viselkedik, mint egy „új fegyver a csábítás”. Az új illat fekete Extreme alapul arisztokrata tonizálja a bőrt körülvett elegáns fa hangok. Készítmény várja Shine a Light tenger hangok és kellemes aromájú olasz citrom. Központi akkordok az illat elviszi a gyönyörű

A boltba
Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 50 ml Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 50 ml

A Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2014 január elején mutatták be. A bársonyos fehér pézsma elegáns kombinációja a frissítő bazsarózsa virágokkal és a lédús gyümölcsökkel selymes kompozíciót hoz létre. Miss Dior Bloooming Bouquet illata mögött Francois Demachy áll, Nathalie Portman lett az arca.

A boltba
Trussardi Donna - EDT 30 ml Trussardi Donna - EDT 30 ml

A Trussardi Donna egy keleti virágos illat olyan lányok és nők számára, akik szeretik a különleges és érzéki illatot. A citrom, görögdinnye és yuzu gyümölcs illatjegyeivel nyílik meg, a szívillatban kibontakoznak a jázmin tea, lótuszvirág és narancs illatjegyei. A kompozíciót a cédrusfa, vanília, pacsuli és szantálfa kombinációja zárja. Az illat 2016-ban került a piacra.

A boltba
Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

A boltba
Cuba Green - EDT 35 ml Cuba Green - EDT 35 ml

A fás illatok a legnépszerűbbek a stílusos férfiak körében. A Cuba Green eau de toilette misztikus és erdei aromája tökéletes a kalandot és utazást szerető férfiak számára. Ez a kifinomult kompozíció lenyűgöz zöld tónusaival, a fa, a moha és a vetiver keverékével. A fa és moha illata miatt az illat estére ajánlott. Hangsúlyozza tulajdonosa karizmatikus személyiségét.

A boltba
Chanel No. 5 L´Eau - EDT 100 ml Chanel No. 5 L´Eau - EDT 100 ml

Frissesség, eredetiség, szabadság, könnyelműség, szenvedély - ezeket rejti magában a Chanel No. illat összetevőivel. Ez a virágos-aldehid minden olyan lánynak és nőnek szól, akik imádják az eredeti, frissességgel teli illatokat. Az illat arca Lily-Rose Depp. Az illat 2016-ban került a piacra.

A boltba
Bottega Veneta Illusione Bois Nu For Him - EDT 50 ml Bottega Veneta Illusione Bois Nu For Him - EDT 50 ml

Bottega Vendeta visszatér a lényeghez, és újradefiniálja a modernitás fogalmát. Az új Illusione Bois Nu illat az egyszerűséget és a luxust ötvözi, így minden férfi számára vonzó lesz. A citrusféléket monoi olaj veszi körül, az alap pedig a vaníliának és a pacsulinak köszönhetően jellegzetes. Az illat 2021-ben debütált.

A boltba
Esprit Esprit One Woman - EDT 20 ml Esprit Esprit One Woman - EDT 20 ml

Az Esprit One Woman egy illat egy erős nőnek, aki tudja, ki saját maga. A bergamott, a mandarin narancs és az őszibarackvirág fejjegyei zökkenőmentesen keverednek egy elegáns gyümölcsös-virágos csokorba. A szívben édes és virágos jegyek keverednek az előtérben rózsával és vaníliával, amelyeket a magnólia és a cseresznyevirág keveréke gazdagít. Az ambrette, a moha és a pézsma az alapban modern, szenvedéllyel

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia - EDT 125 ml Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia - EDT 125 ml

A Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia egy gyümölcsös citrusos illat nőknek. Ez az illat a természet csodái előtt tiszteleg. A citrom és a bergamott friss citrusos jegyeit a lédús fekete ribizli enyhén savanykás aromája egészíti ki, amely fokozatosan az illat szívébe áramlik. A szív büszke a rubinvörös gránátalma magjainak illatára, amelyet a rózsa kedves illata egészít ki. A zsálya finom gyógynövényes

A boltba
DKNY Women Energizing - EDT 50 ml DKNY Women Energizing - EDT 50 ml

A DKNY Women Energizing virágos-fás illat a kivételes illatokat kedvelő nők számára. Az illat citrusfélékkel, ibolya levelekkel és vodkával nyílik meg. Az illat szívében virágokat találunk - orchidea, lótusz és nárcisz. Az alapillat tisztán fás, nyírfát és fás árnyalatokat rejt magába. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
DKNY Women Energizing - EDT 30 ml DKNY Women Energizing - EDT 30 ml

A DKNY Women Energizing virágos-fás illat a kivételes illatokat kedvelő nők számára. Az illat citrusfélékkel, ibolya levelekkel és vodkával nyílik meg. Az illat szívében virágokat találunk - orchidea, lótusz és nárcisz. Az alapillat tisztán fás, nyírfát és fás árnyalatokat rejt magába. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
Escada Sorbetto Rosso - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Escada Sorbetto Rosso - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Az Escada Sorbetto Rosso egy aromás és friss virágos női illat, amelynek fejillata citrusféléket, körte gyümölcsös keverékeket tartalmaznak A szívillatban érezhetőek víz- és virág tónusok, dinnye és a tengeri só. Az kompozíciót a praliné, pézsma és borostyán kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra korlátozott nyári kiadásként.

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia egy gyümölcsös citrusos illat nőknek. Ez az illat a természet csodái előtt tiszteleg. A citrom és a bergamott friss citrusos jegyeit a lédús fekete ribizli enyhén savanykás aromája egészíti ki, amely fokozatosan az illat szívébe áramlik. A szív büszke a rubinvörös gránátalma magjainak illatára, amelyet a rózsa kedves illata egészít ki. A zsálya finom gyógynövényes

A boltba
Trussardi Uomo 2011 - EDT 1,5 ml - illatminta spray-vel Trussardi Uomo 2011 - EDT 1,5 ml - illatminta spray-vel

Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban kemény és becsületes munkával. Mindkét új vonalak általuk a memória az első illatát Trussardi, amely kerültek a nyolcvanas években a múlt században, és amely ma is egy felejthetetlen készítmények. Trussardi

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Kreator fémfúrószár HEX 2,0 mm HSS
390 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
ESSELTE No. 1 Power A4 75 mm narancs
1 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
AUDIX f9
57 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
NEW BABY - Szoptató párna Veréb
8 267 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Volkswagen Parking Only Fémtábla
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
zeller maxim
280 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nyomott leggings rugalmas derékszíjjal
4 630 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben