Thierry Mugler Alien Goddess - EDP utántöltő 100 ml


40 600 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Egy olyan időszakban, amikor az emberek fényt keresnek a sötétségben, a napistennő utat kovácsol egy csodálatos, de valódi sors felé. Tökéletes harmóniában van testével és lelkével, és készen áll arra, hogy dicsőséggel, nagylelkűséggel és jóindulattal gazdagítsa a körülötte lévő világot. Az isteni virágos-fás parfümös Alien Goddess a nőiesség és a remény szent ígérete. Az illat 2021-ben került a p

EAN: 3439601204628

Gyártó: Thierry Mugler

Termékleírás

Egy olyan időszakban, amikor az emberek fényt keresnek a sötétségben, a napistennő utat kovácsol egy csodálatos, de valódi sors felé. Tökéletes harmóniában van testével és lelkével, és készen áll arra, hogy dicsőséggel, nagylelkűséggel és jóindulattal gazdagítsa a körülötte lévő világot. Az isteni virágos-fás parfümös Alien Goddess a nőiesség és a remény szent ígérete. Az illat 2021-ben került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) része a Parfümök kategóriának, és az utóbbi években egyre népszerűbbek a fogyasztók körében. Az EDP rövidítés az Eau de Parfumra utal, amely az illatszer koncentrációját jelöli. Az EDP-k hosszabb ideig tartó, intenzív illatot biztosítanak, szemben az Eau de Toilette-kkel, amelyek általában könnyedebbek és rövidebb élettartammal rendelkeznek. Az EDP-k általában 15-20% koncentrációjúak, és tartósabbak a bőrön, mint az Eau de Toilettek. Ezen kívül gyakran erőteljesebbek is az illatuk, ami több embernek is tetszik. Az EDP-k leginkább esti alkalmakra ajánlottak, amikor hosszabb ideig szeretnénk élvezni az illatunkat, például egy vacsora vagy estei szórakozás során. A Parfümvizek (EDP) az összetételükből adódóan magasabb árat kérnek, mint más illatszerek, de a tartós és intenzív illat úgy gondolják, megéri az árát. Az EDP-k nagy választéka érhető el a piacon, így könnyen találni olyan illatot, amely megfelel az egyéni ízlésnek és az alkalmazás céljának. Néhány népszerű EDP illat közé tartozik a Chanel No. 5, a Dior J'adore, valamint a Narciso Rodriguez for Her. Ezek az illatok az elmúlt években rendkívül népszerűvé váltak, és sok nőnek a kedvenc parfümjei közé tartoznak. Összefoglalva tehát, a Parfümvizek (EDP) tartós, intenzív illatot biztosítanak, és az esti alkalmakra ajánlottak. Bár magasabb áron vásárolhatók meg, az áruk megéri a tartós illatért cserébe. Érdemes kipróbálni néhány népszerű EDP illatot, hogy megtaláljuk az igazi kedvencünket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Típus Parfümvíz
Származási hely Franciaország
Fő illat Virág
Mellék illat Édes
Meghatározás Nőknek
Mennyiség 100 ml
Eco friendly Fenntartható
Fej bergamott, kókusz
Alapillat cashmeran, vanília
Szív jázmin, heliotróp
Az illat jellemzői virágos, édes
Összetevő bergamott, cashmeran, jázmin, vanília, heliotróp, kókusz
0 Ft

Lanvin Eclat D´Arpege - EDP - TESZTER 100 ml Lanvin Eclat D´Arpege - EDP - TESZTER 100 ml

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője. A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Eclat D\'Arpege illat olyan, mind egy melódia - friss, tiszta és örömteli. Már az első pillanatban, amikor megérezzük az Eclat D´Arpege illatát, bódító és örömteli érzés fog el bennünket, amely nem múlik el. Egy varázslatos illat, amely az orgona frissességének és a

A boltba
Elie Saab Le Parfum - EDP 50 ml Elie Saab Le Parfum - EDP 50 ml

A Le Parfum az Elie Saab márkától egy keleti-virágos illat nőknek, amely narancsfa friss árnyalatával nyílik meg, az illat szívében rejtőzik a jázmin. A jázmin illatú szíve fokozatosan átváltozik egy mézes, rózsákkal, pacsulival és cédrusfával teli alapillatba. Ezt az illatot Francis Kurkdjian hozta létre. Az illat 2011-ben került a piacra.

A boltba
Givenchy Ange Ou Démon Le Secret (2014) - EDP 50 ml Givenchy Ange Ou Démon Le Secret (2014) - EDP 50 ml

A Givenchy 2014-ben piacra dobja az Ange Ou Démon Le Secret 2014-et, amelyet eredetileg 2009-ben mutattak be friss, virágos illatként. A kompozíció hű marad a fehér virágok és a jázmin tea összetételéhez. Fejjegyei a tealevél, a citrom és az áfonya. A szívben lévő jázmin fehér bazsarózsa és tavirózsa akkordjaival keveredik. Alapjegyei a pacsuli, a pézsma és a könnyű fás jegyek.

A boltba
Rochas Mademoiselle Rochas - EDP 90 ml Rochas Mademoiselle Rochas - EDP 90 ml

A Mademoiselle Rochas egy virágos-gyümölcsös női illat. Vidám, mennyei, nőies és spontán. A fejillatban feketeribizli és kandírozott alma merész párosa bontakozik ki. A szívben pazar jázmin keveredik halhatatlan rózsa illatával. Végül sor kerül az alapillatra, amely az érzéki és magával ragadó szantálfa, az ámbra és a pézsma jegyekkel burkolja be az illatot. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Dior Joy by Dior - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Dior Joy by Dior - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Joy By Dior egy virágos-fás illat a nők számára pézsma alappal. A fejillat lédús bergamottból és mandarinból készül, jázmin akkordokkal, rózsaolajjal, fekete ribizlivel és őszibarackkal kiegészítve. A kompozíciót a cédrus és szantálfa, fehér pézsma, pacsuli és benzoin kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Byredo Oud Immortel - EDP 100 ml Byredo Oud Immortel - EDP 100 ml

Az Oud Immortel eau de toilette illat férfiak és nőknek egyaránt jól áll. Ez a ciprusos-fás uniszex illat mindenhová elkíséri, bárhová is megy. Az Oud Immortel eau de toilette a pacsulit és a papiruszt egyesíti magában, amelynek köszönhetően az egész kompozíciónak füstös karaktere van. 2010-ben mutatták be.

A boltba
Mont Blanc Signature - EDP 30 ml Mont Blanc Signature - EDP 30 ml

Montblanc Signature egy keleties-virágos és pézsma illat nők számára. Montblanc Signature gazdag és érzéki vanília kontrasztjaival és a fehér pézsma \"tiszta\" aspektusaival játszik. A klementin friss gyümölcsös tónusait kombinálják a magnólia és az ilang-ilang virágos szívével. A parfüm megalkotói Guillaume Flavigny és Natalie Gracia-Cetto, átlátszó, könnyű, elegáns és tiszta illatot hoztak létre,

A boltba
Hermes Twilly d’Hermès Eau Poivrée - EDP 85 ml Hermes Twilly d’Hermès Eau Poivrée - EDP 85 ml

A színes és magasztos Twilly Eau Poivrée a bőrtől a lélekig hatol. Merész illat, élénk rózsaborssal, gyengéd rózsával és elegáns pacsulival kiegészítve. Az aromás esszenciák összekeverednek és egy láthatatlan hálót hoznak létre, amely összeköti az összes lányt, aki szereti a Hermès illatot. Egy nő sem tud ellenállni ennek az illatnak. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Afnan Faten White - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Afnan Faten White - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Keleti-édes illat azoknak a nőknek, akik szeretik az Afnan márka parfümjeit. A kompozíció elején kellemesen meglep a pézsma, a fehér virágok és a málna tónusa. Az illat fokozatosan rózsa, gránátalma és vanília tónusúvá változik. Végül élvezni fogja az édes és fás tónusokat.

A boltba
Valentino Voce Viva Intensa - EDP 50 ml Valentino Voce Viva Intensa - EDP 50 ml

A Voce Viva Intensa a mandarin, bergamott, narancsvirág, jázmin, vanília és moha intenzívebb és frissebb kombinációja. Ennek az illatnak a flakonja úgy készült, hogy tökéletesen reprezentálja a Maison Valentino divatházat. Az illat 2021-ben debütált.

A boltba
Al Haramain Twin Flower - parfümolaj 15 ml Al Haramain Twin Flower - parfümolaj 15 ml

Az Al Haramain márka Flower Twin parfümolaj az európai nőket célozza meg. Felső jegyében enyhén savanykás aura jázminból, vaníliából és fehér pézsmából áll. A szív összetevői mélységet és gazdagságot adnak a parfümolajnak. Az alsó tónusok felfedik a mirha és a borostyán árnyalatait. Az üveg dizájnjában joggal dominál a rózsaszín szín, mint az illatban rejlő életenergia visszatükröződése.

A boltba
Alhambra Hercules - EDP 100 ml Alhambra Hercules - EDP 100 ml

Engedjen a pompás palack üvege mögött megbúvó fényűző illatnak. Az Alhambra Hercules parfüm férfiaknak egy óda a vaníliához, rendkívül harmonikus kombinációban a fa vagy a fűszerek árnyalataival – mindezt finom, mégis lenyűgöző eredménnyel. A Parfums De Marly Herod illata ihlette.

A boltba
Armaf Sapphire - EDP 90 ml Armaf Sapphire - EDP 90 ml

Az Armaf márkától származó Niche Sapphire egy friss, fűszeres illat, amely soha nem szünteti meg a föld és a víz találkozásának helyét. Rusztikus, tengeri illata végtelenül üdítő és a tengert idézi elő. A grapefruit, a gyömbér, a rózsabors és a menta felső jegyei fűszeres aromával töltik meg a levegőt. Hamarosan észrevétlenül elő kerülnek a szív tónusai, ahol ibolya, vízakkordok és erdők tónusai vannak

A boltba
Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic - EDP 75 ml Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic - EDP 75 ml

A Guerlain Aqua Allegoria Forte Mandarine Basilic egy aromás citrusos illat nőknek. Az eau de parfum a bazsalikom és a fekete ribizli jegyeivel nyit. A narancsvirág és az olasz mandarin csodálatos kombinációt alkot, amelyet a luxus vanília bourbon és a bolgár rózsa virágos jegyei egészítenek ki. Az alap a szantálfa jegyeivel illatosított. Az egész kompozíció az élő természet és a természet által számunkra

A boltba
Abercrombie & Fitch Authentic Moment Woman - EDP 30 ml Abercrombie & Fitch Authentic Moment Woman - EDP 30 ml

Az Authentic Moment Woman egy gyümölcsös, fás eau de parfüm nőknek. A gyümölcs, a mandarin és a rebarbara intenzív, meglepő és játékos akkordjai közvetlenül az illat szívébe vezetnek, ahol a jázmin és a rózsa virágzik. A cédrus, a bőr, a borostyán-fenyő ambroxán, a pacsuli és a pézsma rendkívül vonzó kombinációjának köszönhetően minden másodperce egyedi. Fedezzen fel új lehetőségeket az Authentic Moment

A boltba
Flavia Blackart Rouge Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Flavia Blackart Rouge Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A parfüm szerelmeseinek, akik nem elégszenek meg semmivel, mint a kivételességgel, a Flavia Blackart Rouge Intense a tökéletes parfüm. A fényűző keleti-virágos illatkompozíció, amely az uniszex illatok csoportjába tartozik, nem tagadja meg az elegáns és előkelő oldalt.

A boltba
Hamidi Khalifa - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml Hamidi Khalifa - alkohol nélküli parfümös víz 50 ml

A Hamidi Khalifa egy uniszex, alkoholmentes parfümös víz, amely gyengéd a bőrhöz, miközben egy hosszan tartó és ellenállhatatlan keleti illatba burkol, virágos, enyhén fűszeres és fás altónusokkal. A sáfrány különleges aromája a szikrázó, friss bergamotttal köszön vissza, és az aromás virágos szívjegy mélyére visz, amelyben a bódító rózsa, az elegáns jázmin és a harmonikus levendula virágzik. Az illat

A boltba
Aurora Scents Mon Amour - EDP 100 ml Aurora Scents Mon Amour - EDP 100 ml

A Mon Amour egy női eau de parfum gazdag és édes gyümölcsös jegyekkel fog elkápráztatni. A fejillat összetevői közé tartozik a lédús, piros cseresznye, málna, narancs és egy frissítő menta. A szív a grapefruit és az alma keveréke, amelyet a gyöngyvirág, a bazsarózsa és a heliotróp finom, mandulára és vaníliára emlékeztető jegyei kísérnek. Az alapon a pézsma, a pacsuli és a cédrus mélyebb és érzékibb

A boltba
Afnan Ornament Pour Femme - EDP 100 ml Afnan Ornament Pour Femme - EDP 100 ml

Az Afnan Ornament Pour Femme parfüm egy csábító keleti illat borostyán és vanília aláfestéssel. Az egzotikus fejillatot a kókusz és az édes gyümölcs ízletes jegyei töltik meg. A szívben mámorító virágos jegyek virágoznak finom narancsvirággal. A hosszan tartó alap a borostyán, a pézsma és a vanília luxus kombinációja, amely csábító nyomot hagy a bőrön. Engedd meg magadnak, hogy a saját bőrödön érezd

A boltba
Histoires De Parfums 1804 - EDP 60 ml Histoires De Parfums 1804 - EDP 60 ml

Az 1804 a Histoires de Parfums márkától egy édes, gyümölcsös illat nőknek. Az illatosított vizet a zseniális író és modern nő, George Sand személyisége ihlette. Az illat nagylelkűségének, szenvedélyének, odaadásának, érzékiségének és féktelen szellemének az ünnepe. A kompozíció elején a finom tiare virágot őszibarack és az ananász egzotikus jegyei ötvözik. Az illat szívében kiemelkedik az indiai jázmin,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Kreator fémfúrószár HEX 2,0 mm HSS
390 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
ESSELTE No. 1 Power A4 75 mm narancs
1 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
AUDIX f9
57 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
NEW BABY - Szoptató párna Veréb
8 267 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Volkswagen Parking Only Fémtábla
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
zeller maxim
280 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nyomott leggings rugalmas derékszíjjal
4 630 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben