Vanishing Girls - Eltűnt lányok (Josie Quinn esetei 1.)


3 599 Ft
  • Raktáron

Senkiben sem bízhatsz? Amikor a fiatal, szőke Isabelle Coleman eltűnik, Denton kisvárosában mindenki a keresésére indul, de nyomát sem lelik.

EAN: 9789634571261

Termékleírás

Senkiben sem bízhatsz? Amikor a fiatal, szőke Isabelle Coleman eltűnik, Denton kisvárosában mindenki a keresésére indul, de nyomát sem lelik.

Krimi könyvek

A Krimi könyvek alkatézise weboldal az Irodalom kategóriába tartozó különleges és izgalmas online platform, amelynek célja, hogy segítsen az olvasóknak felfedezni a krimi műfaj lenyűgöző világát. Itt mindenki megtalálhatja a kedvenc krimi szerzőjét, együtt érezhet a nyomozóval és adrenalintól fűtött izgalomba merülhet a lebilincselő történetekbe. Az oldal a krimi könyveket egyszerre terminálisi javaslatokkal és elemzésekkel kínálja, hogy a felhasználók teljes útmutatást kapjanak az adott műről. Ha szeretné kibővíteni az irodalmi ismereteit és felfedezni az eltérő stílusokat, itt mindent megtalál, amire szüksége van. Az oldal számtalan felkészítő cikkel rendelkezik, amelyek segítenek mélyebben megérteni a krimi műfajt és annak különleges jellemzőit. Az oldalon böngészve a felhasználók számos ajánlást és értékelést találnak a legjobb krimi könyvekről, amelyek kiváló választások lehetnek az újabb olvasmányokra. Az értékelések mélysége és az ajánlók sokfélesége révén mindenki megtalálhatja a neki megfelelő könyvet, legyen az hagyományos krimi, pszichológiai thriller, történelmi krimi vagy akár sci-fi krimi. Az oldal rendelkezik egy aktív felhasználói közösséggel is, ahol a krimi rajongók megoszthatják véleményüket, tapasztalataikat és könyvajánlásaikat. A közösség tagjai izgalmas beszélgetésekbe merülhetnek a kedvenc könyveikről és szerzőikről, valamint különleges krimi eseményekről és könyvbemutatókról is értesülhetnek. Az oldal könnyen navigálható felépítése és intuitív felhasználói felülete miatt mindenki megtalálja a számára érdekes tartalmakat. A kereső funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén megtaláljuk az adott szerzőt vagy könyvet, és az oldalon található linkek követésével az olvasó egyenesen az adott könyv megvásárlásához juthat. A Krimi könyvek alkatézise weboldal lenyűgöző tárháza a krimi műfaj szerelmeseinek, ahol az izgalmas történetek és a rejtélyek világa egyedülálló élményt kínál minden látogatónak. Fedezze fel a weboldal mindent felölelő kínálatát és hagyja, hogy magával ragadja a krimi könyvek izgalmas világa!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Az ítélet eladó Az ítélet eladó

Egy tüdőrákban elhunyt férfi özvegye bepereli a dohánytársaságokat: fizessenek férje haláláért, mert ők a felelősek.

A boltba
Blood & Sugar Blood & Sugar

‘A page-turner of a crime thriller . . . This is a world conveyed with convincing, terrible clarity’ – C. J. Sansom Blood & Sugar is the thrilling debut historical crime novel from Laura Shepherd-Robinson.

A boltba
Akik életet cseréltek Akik életet cseréltek

Joinville a gyarmati hadsereg harmadik számú személyhajója volt, amely Észak-Afrika, Madagaszkár és Indokína között bonyolította le a legénységi utánpótlások forgalmát. Ezen a hajón fecsegtek egész nap az amerikai turisták.

A boltba
Kegyetlenség - Kegyetlenül 1. Kegyetlenség - Kegyetlenül 1.

Apja eltűnése után Gwendolyn Bloom olyan útra lép, amire egyáltalán nem számított. Új személyazonosságot kap, és leereszkedik a kémek, orgyilkosok és vérbeli gengszterek világának legmélyebb bugyraiba, ahol végre megismeri a teljes igazságot. Nincs választása: csak úgy mentheti meg az apját, ha a fogatartóihoz hasonlóan ő is kegyetlenné válik.

A boltba
Szem előtt Szem előtt

William Warwick – az Aki mer… főhőse – immár őrmesteri rangban nyomozhat, ám ez azt is jelenti, hogy a csapata tagjaival egyetemben átirányították a Scotla...

A boltba
Hagyaték Hagyaték

Te mit tennél, ha egy pillanat alatt elvesztenél mindent, amire az egész életedet alapoztad? Michelle-nek egy szempillantás alatt felfordul az élete. Miután elveszíti a férjét, egyedül marad egy hatalmas hitellel a házán. Ha ez nem lenne elég, hamarosan kiderül, hogy a megtakarításuknak és minden spórolt pénzüknek nyoma veszett.

A boltba
A fekete sólyom (A hold árnyéka 5.) A fekete sólyom (A hold árnyéka 5.)

Allison Fletcher nyomozó rablássorozat felgöngyölítésén dolgozik, amikor kiderül, hogy a szálak a Fekete Sólyom bárba vezetnek. A tulajdonos, Jonah Blackhawk valaha maga is bűnözőként kezdte, s a gyanú árnyéka most is rávetül. A rablásokat gyilkosság követi, és Allisonnak nincs más választása, meg kell bíznia a férfiban...

A boltba
Félelem Félelem

Hátborzongató misztikus thriller A hasadék szerzőjétől! A kiégett harmincas sok év után visszatér a városszéli lakónegyedbe, egy vérfagyasztó titkot rejtő hegy lábához, ahol a legzordabb teleken gyerekek tűnnek el.

A boltba
A hegy árnyékában és más novellák A hegy árnyékában és más novellák

Egy végzetes expedíció a francia Alpokban… Rejtélyes gyilkosság Athénban és Szkopelosz-szigetén… Vérfagyasztó események egy magyar faluban a busójárás idején…

A boltba
Rémember Rémember

Drezda, 1944-45. Az ínséget szenvedő lakosságot megviselik az elhúzódó háborús állapotok, özönlenek a városba a menekültek, mindennaposak a bombariadók. Egy nap brutálisan összevagdalt nő holttestéhez hívatják Max Heller felügyelőt. Egykettőre elterjed a szóbeszéd: az éjszakánként a légiriadók alatt az utcákon kószáló \"Rémember\" volt a tettes.

A boltba
Őrült folyó Őrült folyó

Fiatalok, nyughatatlanok és gyilkolni vágyók Átlagos fiatalok voltak, akik olyasmit kerestek, amivel elüthetik az időt

A boltba
Sophie megmentése Sophie megmentése

Meddig mehet el egy apa, hogy megmentse a lányát? Gyilkosság, csalás, terroristák egy végtelenül izgalmas, mégis mélyen emberi regény lapjain.

A boltba
Idegenek a vonaton Idegenek a vonaton

Patricia Highsmith (1921–1995) amerikai írónő a modern krimiirodalom és pszichológiai thriller egyik legizgalmasabb alkotója. Highsmith művei az egzisztenc...

A boltba
A 33-as beteg A 33-as beteg

Rettenetes sorozatgyilkosság sokkolja a Balaton fővárosát. Egy szörnyeteg nőket rabol el és aláz meg. Pintér Dávid sztárnyomozó és alkalmi társa, Fehér Vivien próbálnak válaszokat találni, és kibogozni azt a csomót, ami egyre nagyobbra duzzad az áldozatok számának gyarapodásával.

A boltba
Egy kém Auschwitzban Egy kém Auschwitzban

AUSCHWITZ, 1944. Alfred Mendl fizikusprofesszor az őrök számára csupán egy a többi zsidó rab közül. Valójában a világon egyedül ő jött rá az egyenletre, amely még hiányzik az amerikaiaknak az atombomba előállításához. WASHINGTON, 1944. Nathan Blum az amerikai titkosszolgálatnál rejtélyes üzenetet dekódol Lengyelországból: Alfred Mendl fizikust elhurcolták Auschwitzba. A feladat egyértelmű: valakinek

A boltba
Az elveszett férfi Az elveszett férfi

A középkorú Nathan Bright hónapok óta először találkozik fiatalabbik öccsével, Bubbal a birtokaikat elválasztó kerítésnél, a kietlen ausztrál vidék kellős közepén. Bár a világtól elszigetelt házaik háromórás autóútra vannak egymástól, a fivérek közvetlen szomszédok. Középső testvérük, Cameron holtan hever a lábuknál. Ő tartotta kézben a családi birtok ügyeit, és egy nap valamiért egyedül vágott neki

A boltba
A fekete trikó A fekete trikó

Vannak kerékpárosok, akik meghalnának azért, hogy megnyerjenek egy etapot, kilencven kilométer per órás öngyilkos ereszkedéseket vállalva be; és ma már azt is tudom, hogy egyesek ölni is képesek a győzelemért. Szerencsétlen esetek különös sorozata rengeti meg a leghíresebb elit kerékpárverseny, a Tour de France nyugalmát és vonja magára a rendőrség figyelmét. Minden jel arra mutat, hogy egy titokzatos

A boltba
Fogd a kezem Fogd a kezem

\"Megkeseredett barátságok, véres ambíció és keserű gyilkosságok sokrétű meséje Megan Abbott új thrillere… Utánozhatatlan bravúrral ábrázolja a kifordult vágyakat és a női kapcsolatokat, legyenek azok bensőségesek vagy épp elvadultak.\" Publishers WeeklyKit Owens egészen addig csupán szerény ambíciókat táplál a jövőjét illetően, amíg a rejtélyes Diane Fleming meg nem jelenik a középiskolájuk kémiacsoportjában.

A boltba
Éjszakai merülés Éjszakai merülés

Egy családi tragédia után Kate Donnelly örökre maga mögött hagyta a Karib-térséget. Ám egy sor rossz vezetői döntés veszteségbe sodorja a búvárkodással és tengeri mentéssel foglalkozó családi expedíciót. Bátyja könyörög neki, hogy térjen vissza Saint Vincent szigetére. A patinás kincsvadász vállalkozás, amelyet még a nagyapja alapított, Kate pénzügyi szakértelme nélkül végleg csődbe menne. Kate nem

A boltba
Francis - Bársolytalpon oson a világ legjobb nyomozója Francis - Bársolytalpon oson a világ legjobb nyomozója

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Kreator fémfúrószár HEX 2,0 mm HSS
390 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
ESSELTE No. 1 Power A4 75 mm narancs
1 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
AUDIX f9
57 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
NEW BABY - Szoptató párna Veréb
8 267 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Volkswagen Parking Only Fémtábla
8 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
zeller maxim
280 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nyomott leggings rugalmas derékszíjjal
4 630 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben